måndag 11 juni 2012

Chihuahua träff hos Sussi i Grinduga

Fick inte med alla chihuahuorna på en bild.


Helix, Puma, Diva, Minis rumpa och Neo mannen


Såååååååååååå fruktansvärt söt!!!!

Sussis nya valp, Mini en valp efter Nemo
Helix är nyfiken på nykomlingen Mini medan Foxy syns i bakgrunden


Helix inspekterar lilla Mini


Diva poserar betydligt bättre på bild än på utställning (som är det värsta hon vet)


Azlan och Avatar


Zurran visar upp sig


Kofläckiga Avatar, Räven Helix, Arwen, valpen Mini och jättebabyn Foxy



Jag och Frida började den här sköna dagen med en långpromenad med hundarna efter att hon lämnat William på dagis. Vi var ute och gick i ca 2 timmar så att mina hundar skulle hinna hem och vila lite innan vi skulle åka ut till Sussi i Grinduga för lite chihuahuabus. Britt-Marie kom oxå dit med sin Moa så totalt blev det 14 stycken chi´s som sprang runt och busade med varandra. Jag kan ju lugnt säga att Sussis nya valp, Mini, stal den mesta uppmärksamheten...han var så fruktansvärt söt så jag hade gärna tagit med honom hem...en riktig liten grå ulltuss. Hans pappa är den chokladbruna hanen, Nemo, som hon parat Diva med. Jag kan ju knappast påstå att han är stor, han väger 677 gram och är 8 veckor. Lite skillnad mot jättebabyn Foxy som är 6 månader och väger endast 3427 gram. =) Endast 2750 gram som skiljer dem åt. :)

Sussi bjöd som vanligt på supergott kaffebröd till kaffet...man får inte åka ut för ofta till henne och fika för då slutar det med att man får stå och gömma sig i vassen tillsammans med gäddorna i sommar...

Sussi hade fler hundar hemma än vanligt då hon tagit hem två hanar som sålts till en familjn som tyvärr blivit allergiska. De kommer båda två från hennes egen uppfödning...grabbarna i fråga är den kofläckiga Avatar, som är underbar med sin lite lockiga päls och  ett fint huvud men tyvärr är han kastrerad. Den andra grabben är Azlan, som är väldigt lik sin pappa Tino bortsett från att han har en vit framtass och vit bringa. Azlan gjorde inget annat än att springa efter tjejerna, speciellt Moa...som han fick nobben av mer än en gång vill jag lova men han var lika lycklig för det. Får hoppas dessa två underbara killar hittar ett nytt hem snart.

När vi väl kom hem så åt hundarna lite innan de däckade, supernöjda med dagen så här långt.

2 kommentarer:

  1. Det är ju lika bra att hålla i prinsen hårt, det är lätt att en sån liten kille försvinner;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var tydligen inte så lätt att han försvann för då hade jag haft han här nu...=)

      Radera