söndag 27 oktober 2013

Favorit leksaken

Dagens favorit leksak är utan konkurrens ett hundhalsband...de tuggade på det, snodde det ifrån varandra och blev jagade, hade dragkamp m.m. Tänk att ett halsband kan vara så roligt, så länge man inte sätter det runt halsen för då verkar det inte vara lika roligt längre.

Det blev inte någon promenad och träning med Östers hundgrupp idag, inställt p.g.a. att det går svår hundmagsjuka. Så jag, Peter och barnen åkte till Tropicana land istället där vi spenderade nästan tre timmar i vattnet. Det blev inte bara bus och lek utan även lite relaxing i bubbel poolen. Man tror ju att rörelse i vatten ska vara bra rehab för min arm men jäklar vad ont det gjorde...och fortfarande gör...SUCK...men känner mig ändå riktigt skönt trött i kroppen, som efter ett riktigt långt och skönt träningspass. 

På eftermiddagen så vägde jag valparna och Arwen väger nu 725 g, Gandalf 1005 g och Aragon 905 g. Det är riktigt svårt att få några bra bilder på valparna, då de är full fart nästan hela tiden bortsett då de sover...men några bilder har det blivit....












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar