torsdag 24 oktober 2013

Helix 3 år

Idag fyller Helix 3 år, stort GRATTIS till honom och de andra två pojkarna i den kullen, Oktan och Diesel. Diesel som skulle heta Helix från början men de blev lite missförstånd hos veterinären som förväxlade deras chip. Lite förvirrande när de träffas men det är inte så ofta så det funkar bra. Ska snart åka till affären och köpa nå gott åt födelsedagsvovven. Något måste han ju få när han fyller år, inte för att han bryr sig direkt...

Valparna blir 8 veckor idag...på tisdag är det dags för veterinär besök för vaccinering, chipmärkning och besiktning. De älskar verkligen att vara ute, de rusar runt som galningar och bara njuter...de vill knappt gå in.

Idag var det ju dags att vittna i rättegången om mordförsök m.m. Först fick jag läsa upp eden efter domaren sedan var det frågor från åklagaren...sen var det klart...det gick bra, inte kul men det måste göras...och nu är det äntligen gjort... På tisdag är det sista dagen och eftersom jag har lämnat mitt vittnesmål så får jag lyssna på resten. 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar